Senaste inläggen

Av Annika Westerlund - 8 augusti 2011 17:56

På morgonen träffade jag Karin på Nacka Golfklubbs parkering för vidare promenad mot Velamsunds Ridskolas sommarbetesängar. Vi inledd med markeringar på ca 70 m, först en enkel sen två dubbelmarkeringar. Flöt på bra idag! 

Sen kastade jag åt Karin och innan jag gick därifrån la jag ut en dummie som Indy sen skulle få hämta genom linjetag.

Därefter tog vi tag i linjetagen. Av någon anledning tycker jag det är svårt och tråkigt att träna. Karin gick och satte sig bakom en buske när Indy inte såg, kastade sen först en markering. När Indy hämtat den smög hon ut en till som jag skickade med linjetagstecken till, när han hämtat den så smög hon ut nästa osv. Han fick totalt fyra linjetag. Gick så där... Det är precis som han bara gör men inte förstår. Han fick hämta dummien som låg i första markeringsområdet på ca 10 m. Skickade först från ca 15 m, men det gick inte så jag gick närmare.

Karin och jag diskuterade igenom varför det inte lirar och kom fram till att jag skulle göra klockan.

Man sätter hunden i mitten och sen lägger man ut fyra dummiesar kl 12, 3, 6 o 9, går tillbaka till hunden och skickar ut på de olika dummiesarna. Idag var avståndet mellan hund och dummy 10 m. Första skicken gick inte alls. Sen lyckades han med en och sen gick det bättre o bättre. Den fjärde o sista (den låg i högst gräs = dold) gick riktigt bra. Kanske polletten trillade ner?! Måste göra detta flera gånger, minst en gång till innan WT på lördag.

Hemma tränade jag lite fot, skall och kryp med Diesel med godisbelöningar. Gick riktigt bra!! I fotgåendet kastade jag godisen bakåt med höger hand så han ska få förväntan bakåt och inte komma för långt fram i position.


Vid halv två träffade jag Susanne på SSBK för lite lydnadsträning. Vi hade barnen med oss båda två, så vi fick köra en hund i taget medans den andra höll koll på barnen och samtidigt tittade lite hur det gick för den som tränade. Indy fick träna på detta:

FF - med fokus på position i vanlig marsch och språng marsch. Jag tyckte han var lite fladdrig och lite långt fram och stundvis på två spår. Tränade även ett pass i slutet av träning och då gick han kanon. Kanske inte ska träna detta som första moment än.

Läggande u g - inga problem!

Ställande u g - tar steg  åt sidan efter kommandot. Tragglade det ganska mycket och de sista två blev kanon!

Inkallning 15 m - försökte öka tempot genom att kasta bollen bakåt, men fick omvänd effekt. Körde två hela och sista fick han upp tempot. Ska nog bara träna fler hela inkallningar så kommer nog tempot.

Kejda läggande u g, inkallning, ställande u g - kändes mycket bra om man bortser från extra stegen i ställandet.

Apportering både ettans och tvåans - kanon!! Inget tugg eller rullningar.

Hopp både ettans och tvåans - inga problem.

Jag är mycket nöjd med dagens träning! Nu är ost o skinkpajen klar så nu ska jag äta middag.


ANNONS
Av Annika Westerlund - 7 augusti 2011 11:20

...lördags.

Anna hoppade av träningen i torsdags. Hennes familj som varit i Dalarna kom hem en dag tidagare och hon ville umgås med dem. Jag förstår henne!! Jag hade också valt familjen. Jag var lite trött, Pelle sov middag från 11 till 14 och sen var det för skönt på verandan så vi kom inte iväg o tränade.

Fredagen tillbringade vi i Oxelösund och friade mammas födelsedag. Det blev en lyckad dag. Igår fick hundarna in ens en prommis!!! Vi hade en massa saker som skulle fixas på tomten + städning + att jag behövde handla lite till min tjejkväll. Det är inte ofta som hundarna bara får vara på tomten, men så blev det igår. De var ganska nöjda ändå på kvällen. Det är jobbigt när matte o husse far omkring som skållade råttor hela dagen.   

Tjejkvällen blev mycket lyckad!!! Jag tog mod till mig och lagade fisk. Det blev bra! Till och med mycket bra med tanke på vad de andra sa. Kul! Det var lite pirrigt att ge sig ut på okänt vatten. Tack Anna, Karin, Susanne, Helena o syrran för en TOPPEN kväll!!!!!!  

Jocke hade lovat att ta Pelle idag på morgonen så jag skulle få sova. OCH DET GJORDE JAG!! Med öronproppar i öronen sov jag som en stock till HALV ELVA!!!! När jag kom upp var köket städat och diskmaskin i gång.

Bättre present kan man inte få när man kommer upp och mår lite halv risigt....... Skumt egentligen... Jag drack tre eller fyra glas vin och mår som jag skulle ha haft en praktfylla. Kom i säng klockan två i natt, blev väckt klockan tre av Pelle, sen igen klockan fyra. Gav honom välling och då somnade han om och sov till halv åtta. Jocke gick upp och jag stoppade in öronpropparna och somnade om. 

Min teori är att jag inte blir "bakis" av vinet utan av att inte somnat ordentligt fören klockan fyra. Snacka om att man inte är någon ungdom längre!! Förr kunde man festa hela natten sov nån timme och GÅ UPP OCH JOBBA dan efter. Skulle ALDRIG går idag.

Jockes o mina planer för dagen regnade inne... men det gör inget. Det blir nog inte många knop gjorde för mig idag. Jag vet att det är flera av er som vill träffas och träna idag, men JAG ORKAR INTE!! Det är inte ofta ni hör det från mig.   

ANNONS
Av Annika Westerlund - 3 augusti 2011 21:28

Anna o jag träffades på samma ställe och tränade lite spår, alltså på långa ängen ovanför den bortre appellplanen på Värmdö BK. För Annas del var det Farans tur att få ett spår. Medans det låg till sig frispårade vi med Indy.

Dagens frispår var ca 200 m långt och Anna väntade 5 min innan hon släppte Indy. Idag pinnade han iväg på en gång, men spåret var inte lika enkelt som igår. Jag hade gått lite annorlunda genom ormunkar, över kalt berg och gjort två svaga böjar. När jag gick så tänkte jag att jag egentligen gick en rapportsträcka. Indy hade nog flera tappt var av det sista såg jag. Han vek av till vänster där jag hade fortsatt mer åt höger och över en bergsknalle. När han sprungit ca femton meter fel, vände han och sprang tillbaka i sitt eget spår hittade mitt spår och följde det fint. Fick belöning fort eftersom jag bara stog dryga 20 meter längre fram i spåret. Började med att ge honom godis och sen lekte vi med bollen. Jag hade tänkt att vänta med godiset, men ändrade mig. Indy är ganska matglad så det kan nog inte vara så dumt att börja med det redan nu.

Vi hann med en budföring också. Indy fick springa fem sträckor totalt och jag ökade på längden varje gång jag skickat till Anna. Sista var nog på ca 30 m och Anna blev lite halv dold. Inga problem!! Struntade i ingångarna idag och tränade bara på att det är kul att springa mellan två personer.

I morgon ska vi träffas igen på Värmdö BK och träna lite lydnad. Innan dess ska syrran o jag till Forum för att handla födelsedagspresent till vår mor och sen kommer Lindha och hennes lilla dotter på besök en snabbis. Hon ska få den specialmjölkersättningen som Pelle åt för ca ett halvår sedan. Tufft schema som vanligt med andra ord.   

Av Annika Westerlund - 3 augusti 2011 09:46

I måndags eftermiddag träffade jag Anna och schäfertjejerna på Värmdö BK för lite frispårning för Indy och vanlig spårning för Axxa.

Anna höll Indy i halsbandet och jag gick iväg bollandes med bollen och ropade en gång. Gick ut på hundra meter och satte mig lite dolt bakom höga ormbunkar. När det gått ca tre minuter från det att jag gått iväg släppte Anna Indy samtidigt som hon sa "Var är hon?". Stadig som Indy är hade han lite svårt att komma iväg, men när Anna sa "varsegod" fick han fart och kom i full kareta till mig. Belönade med bollkastning.

Om några gånger ska jag gå över till godis först, sen bollkastning. Detta för att jag tänker framåt till rapporten. På tävling får du belöna med godis vid uppbindningsplatsen och om hunden då är van att få godis först, så blir inte "förlusten" lika stor när den inte får någon boll.


Igår kväll var det dags för "tisdagsträningen". Vi var flera denna gång. Jag med Indy, Susanne med Pebbels, Anna med schäfertjejerna, syrran med Sigge, Alex med en BC tik som jag inte hörde namnet på och en till Anna med en korthårig collie tik (otroligt fin!!).  Platsen var Sthlm Södra BK. Vi började med platsliggning och sitt i grupp sen delade vi in oss i små grupper och hjälpte varandra. Följande tränade jag på (hela moment):


Platsliggning i grupp - 3 min, synlig förare på 20 m, lekis ca en meter framför Indys nos. Inga problem! Låg som en staty hela tiden trots att det var hundar som tränade skall bakom ryggen på honom och hundarna brevid honom gick mattarna tillbaka till och belönade. Underbart! Börjar bli dags att ta bort lekisen framför nosen.

Sitt i grupp - 1 min, synlig förare på 20 m. Inga problem här heller!

Läggande under gång - var inte riktigt med i transporten och fick göra dubbelkommando för att han skulle sätta sig upp. Gjorde om och då blev det mycket bättre, lite fladdrig i transporten dock.

Inkallning a la ettan (15 m) - fick en dålig ingång. Gjorde om och då blev det bättre men lite avvaktande tempo.

Ställande under gång - samma här, dålig transport, la sig på första istället för att ställa sig. Andra mycket bättre, tog dock några steg bakåt innan han stog stilla och jag ställde mig i fel position vid sättandet.

Apportering - klockren!!!! Jippi!!

Hopp över hinder (ettans) - mycket bra, jag här inte helt nöjd med avslutet. Vill ha en ännu snyggare ingång.

Fritt följ - valde att lägga detta sist efter som jag inte hade värmt upp något innan. Gick bra, men fladdrigt i språng marsch och gick lite på två spår på slutet. Anna hjälpte mig att rätta till det genom att göra vänster svängar (ordlös kommuntikation  ) och sen belönade jag. Behöver mer kommenderingsträning och nästa gång får den som kommenderar mig säga till om han inte är parallell så jag kan "felad" det. 

Efter diskussion - vi pratade om hur vida jag ska säga "ställande" resp "läggande" istället för "fot" under stå o ligg under gång, för att få en snyggare transport och inte förvirra domarna. Kom fram till att jag ska säga läggande resp ställande när jag ställer upp för momentet och sen säga fot. Måste även träna mer ingångar, öka upp farten i inkallningen och träna mer ställande u g.

Körde sen ett pass med ställande framför mig under baklänges marsch och sen vid sidan varvat med lägganden, där jag belönade vi uppsittet efter som jag fick problem med det. Efter lite stul fram och tillbaka där han la sig istället för att ställa sig provade jag att bara säga fot och inget förberedande innan. Sim salabim så fungerade allting!

Han är lite rolig min hund. När man tycker att man gör det tydligt för honom då snurrar man bara till det istället. Gjorde några ingångar sen och fick till några riktigt bra. Mycket nöjd på det stora hela och känner mig nästan tävlingsklar. Lite finslipning till och mer helhetsträning så kommer det nog att gå bra.


Rehab vecka 1 har gått bra. Har inte gjort allt som stog på schemat, men jag är nöjd ändå. Måste få till en kort prommis på kvällen också och så tänkte jag använda en stege tills Jocke har hjälpt mig att bygga cavalettisarna. Det blev bara två simträningar ska bättra mig där så det blir tre. Idag började rehab vecka 2 och den ser ut på följande sätt:

V2 

* Koppelpromenad 1 h + två kortare/dag. Jämnt, mjukt/fast underlag.

* Klövjeväska, utan vikter, under en av kortare prom/dag.

* Cavalletti, 3-4 ggr/vecka, varierande höjd och avstånd. Utförs som v 1. 

* Simning 2-3 ggr/vecka, ökningsförslag (min) 20 - 22 - 24


Nu måste jag hoppa in i duschen för jag ska vara hos Susanne på bäbisträff vid halvtolv - tolv.Av Annika Westerlund - 1 augusti 2011 11:23

Vi började med att gör ett sök på ca 20x20 m, två gröna dummiesar på ca 8 m, tre röda på ca 12 m och två oranga på ca 20 m. Indy fick börja. Vi hade lagt dem i färgordning så vi skulle veta vilken dummie de tar först. Indy plockade först en röd, en grön och sen en orange. Resten kom jag inte ihåg hur han tog, men jag har för mig att den sista var den sista oranga. Han plockade in alla sju utan att mattas av nämnvärt och hade ett bra sökmönster. Skulle gärna vilja att han kopplar på näsan ännu tidigare så att han inte missar de första.

Sen fick han hjälpa till lite när Miso sökte. Miso tappade lite intresse efter tre dummiesar och då kopplade Karin henne och så fick hon sitta och titta på när Indy hämtade en och fick MASSOR av beröm (medvetet för att tagga henne). Efter det blev det fart under galoscherna minsann!! Hon plockade nästa med hög fart så vi nöjde oss med det och Indy ta in den sista också.

Därefter gjorde vi enkelmarkeringar på nära håll 10-20 m avstånd. Vi hade en eminent hjälp idag av Karins man Peter. Han kastade först två enkelmarkeringar, flyttade sig ca 7-8 m kastade två igen, flyttade sig och kastade två. Vi jobbade en hund i taget och varierade dummievarianterna, 3 små närsöksdummiesar, 2 halvkilos dummiesar och en dummie med fasanskrud. Indy jobbade mycket bra! Kändes bra att kasta närsöksdummiesar också, markeringen blir inte lika tydlig och vittringen mindre så de få ligga i lite för att hitta den trots att de klart och tydligt såg vart den landade.

Tack Peter för den fina hjälpen med både markeringar och söket!!!!

Mycket bra träningspass och jag känner mig ganska lugn inför WT om 11 dagar. Tack Karin och Peter för en mycket bra träning!


I eftermiddag ska jag träffa Anna för lite spår och lydnadsträning. Eftersom jag har beslutat mig för att köra rapport med Indy också, kan det vara bra om man lär honom att frispåra, dvs jag går iväg ca 100 meter och gömmer mig. Anna väntar ca fem minuter (första gången) och släpper Indy med lite peppande "Var är hon?". Förhoppningsvis drar han iväg då i mitt spår med ganska hög näsa och hög fart. Jag kommer inte gå spikrakt men inte lägga någon vinkel heller. Syftet är att bygga säkerhet i hunden och att den ska lita på sin näsa trots att den är själv i spåret. Ska bli mycket spännade!! Sen ska vi göra lite lydnad också. Jag ska sätta mig nu och göra en planering. Kommer nog att koncentrera mig på ettans moment och helhet.

Av Annika Westerlund - 30 juli 2011 18:12

Idag fick Diesel vara hemma med husse medans jag, syrran, Pelle, Indy o Sigge åkte till Domarudden, Åkersberga för att titta på working test (WT) som Flatcoated Retrieverklubben anordnar. Min träningskamrat Karin startade Miso i nybörjarklass. Det gick bra för dem idag! Miso löste alla uppgifterna, men fick avdrag för saker som Karin visste inte satt hundra, som avlämningarna och söket. Inga överraskningar och de nådde dagens mål som var att inte nolla någon ruta.


Så här såg rutorna ut:

Ruta 1 - Enkelmarkering på vatten utan skott ca 15-20 meter på blankvatten.

Ruta 2 - Sök med sex dummiesar i skogsterrräng, kanske 20x20 meter stort.

Ruta 3 - Enkelmarkering i skogsterräng med skott, ca 15 meter.

Ruta 4 - Linjetag i skogsterräng ca 15 meter.

Ruta 5 - Walk up med två hundar. En i taget fick jobba med att ta två enkelmarkeringar med skott på ca 15 meters avstånd. Under tiden var den andra hunden kopplad.


Det jag känner Indy behöver jobba på för att klara av detta var sök och markeringar på nära håll. Detta för att säkra att han inte drar ut för långt om det skulle bli dessa avstånd på WT på Labbemästerskapet om två veckor, och sen linjetag som vi har tränat väldigt lite på.

På vägen hem passade vi på att träna Indy och Sigge i lite budföring. Idag gick det riktigt bra!!!! Polletten trillade ner och Indy gjorde en budföring på 25 meter med ingång hos oss båda. Underbart!


Diesel och husse har gått en prommis idag med simträning 10 + 10 min, enligt rehabprogrammet. Perfekt!!!

Kvällprommis blir det ingen idag. Både Diesel och Indy ligger utslagna. Visst skulle ingen av dem banga på en prommis om jag föreslog det, men jag är rätt mör jag med efter dagens övningar.

Nu är det läggdags för Pelle och sen blir det lördagsmys i soffan.

Av Annika Westerlund - 28 juli 2011 21:01

Idag började vi med en walkup. Indy fick hämta många dummiesar och skötte det väldigt bra. Markerade dåligt vid några tillfällen, men löste det mesta utan att jag har så mycket att klaga på. Duktig kille!

Därefter gick vi ner till vattnet och tränade några enkelmarkeringar och en dubbel. Avståndet var ungefär 30 meter och en hel del näckrosor. Indy jobbade bra på enkelmarkeringarna och dubbeln strulade han till det lite när han skulle hämta den sista. Jag provade att säga hans namn och visade med handen i riktningen mot apporten och kommenderade "Ja" och HAN TOG DIRIGERINGEN klockrent!!!!!!!!! Så himla häftigt!!!!!! Det kan ha varit en lyckoträff. Jag har aldrig provat att dirigera honom tidigare. Häftig känsla i alla fall.

Jag är mycket nöjd min lilla pärla idag!!

Av Annika Westerlund - 27 juli 2011 21:25

I måndags var det dags för det efterlängtade och samtidigt fasade återbesöket på hos Lennart Sjöström (LS) på Strömsholm med Diesel (D).

LS såg sambiten ut som vanligt, suckade lite och snörpte på munnen när han hörde att D hade fått gått 2.1 mil i fjällterrräng..... Pinsamt!! Det var ju inte tänkt så!! Det skulle ju ha blivit en tur på 1.2 mil... Ja ja, jag redovisade i alla fall hur rehab och allting hade gått sen vi var där sist. Vi fick göra ett rörelseprov och sen kände LS i genom frambenet. Under undersökningen ser man hur han ljusnar mer och mer. Till slut säger han med en antydan till ett leende; Det här ser ju bra ut! Ingen svullnad i ledkapseln eller kringliggande vävnad, full rörlig vid böjning av leden och ett fint rörelse prov. JIIIIPPIIIIIII!

All min uppladdning om att jag skulle kräva en ordentlig utredning rann av mig när jag fick hör de orden och se hans (LS) anskikte lysa upp en stund.

DIESEL ÄR FRISKFÖRKLARAD!!

Nu vill han (LS) att vi skulle göra en ordentlig rehabplanering med D:s sjukgymnast på åtta veckor. Efter dessa åtta veckor såg han ingen anledning att han inte skulle kunna återgå till att börja träna och tävla de grenar vi vill. Inga restriktioner alls! Wow!!

Hos Charlotte (sjukgymnasten) på tisdagen, pratade vi genom ett bra rehab som skulle passa mig, Diesel och vår vardag. Hon mailade mig den senare på kvällen. Jag tänkte jag skulle lägga ut den vecka för vecka. Startdagen för varje vecka är onsdag. Så här se vecka 1 ut:


* Koppelpromenad 45 minuter + två kortare/dag. Jämnt, mjukt/fast underlag.

* Klövjeväska, utan vikter, under en av kortare prom/dag.

* Cavalletti, 3-4 ggr/vecka, varierande höjd och avstånd. Utförs i långsam skritt. Med ex fem pinnar, gå fram/tillbaka sex ggr = 30 benlyft/ben.

* Simning 2-3 ggr/vecka, ökningsförslag (min) 10+10 - 12+12 - 18


Cavallettin har jag inte tillverkat än, men de kommer. Idag har vi gått 45 min på Ormingeslingan och 15 min runt kvarteret på kvällen. Jag kommer inte redovisa i detalj här på bloggen vad vi gör varje dag. De som vill följa i detalj vad vi gör kan se det på Facebook eller på följande länk:

http://runkeeper.com/user/annikawesterlund


På tisdagskvällen träffade jag Susanne o Pebbels på Nacka BK för lite lydnadsträning.

Platsliggning, 2 min med dold förare - Eftersom det var en ny plats och jag inte har tränat så mycket med dold förare, la jag bollen ca en meter framför honom. Han låg som en staty hela platsliggningen.    (Tyvärr finns det inga hund smiles)

Sitt i grupp, 1 min synlig förare - Inga problem! Tittade bakom sig tre gånger, nejjade det och berömde med rösten när han tittade på mig igen.

Fotgående under kommendering- Va väldigt flamsig och fladdrig. Efter några retsamma brytningar skärpte han till sig. Tränade mycket språng marsch då han gärna skuttar lite då. Nöjd på trots starten. Tanke: Göra typ inkallning eller liknande innan jag kör detta.

Läggande u.g - Lägger sig gärna innan han får kommando. Tränade på att gå lååång sträcka innan jag kommenderade ligg. För övrigt ser momentet mycket bra ut!!

Inkallning med ställande - Kollade av lite vad som kunde passa honom bäst. Handtecken eller röst och det får bli handtecken. Gjorde två super fina på fullängd (25 meter) med bara handtecken. Avslutade med en slät inkallning med boll som jag kastade bakom mig efter halva sträckan och en hel inkallning a la ettan.

Rutan a la tvåan - Gjorde flera skick i två pass. Det andra passet (som var sist) gick dåligt. Ska inte träna detta när han börjar bli trött! Första passet var mycket bra!

Apportering, fokus på antitugg och ingångar - Gjorde först några som i ettan för att träna på att inte tugga. Rullade tre gånger med apporten första gången men inget andra och tredje. Gjorde sen ingångar. Gick bra, rullade med apporten i munen någon gång. Gjorde sen två fullapporteringar som gick bra. Tempot in kunde ha vart lite högre om man ska vara petig.

Hoppet - Gjorde först uthopp. Segt sättande. Susanne och jag klurade lite på det. Behöver träna snabba sättande framför mig utan hopp. Gjorde sen två med uthopp, sitt och återhopp och på det andra satte han sig snabbare.

Hmm! Träna snabba sättande framför mig utan hopp, träna uthopp med boll över huvudet när han är över hindret, annars träna uthopp, sitt, återhopp med belöning innan ingången. Avslutade med ett hopp som det är i ettan.

Fjärren (tvåans) - Blir lite sur på mig själv!! Jag glömde att jag måste börja på nära avstånd när jag är på en ny plats annars sätter han sig inte på första sitt kommandot. Trasslade lite med detta och sen blev det bra, men jag kunde inte pga detta göra alla skiften utan bara det första. Måste öva mer på olika platser!!

Jag glömde att träna på ställade u.g Får ta det i morgon när jag ska träffa Anna och Lindha på SoSu BK!


Idag träffade jag Karin o Miso för lite jaktträning mittemot Lemshaga Akademin på Ingarö. Det var länge sen sist och det märktes på Indy.

Vi började med två enkelmarkering och en dubbel på land, kalhygge, avstånd ca 50 m. Var lite strulig och markerade inte så bra, men löste uppgiften med lite snurrande. Dubbeln fick vi kasta om då han va helt lost när han skulle hämta den andra dummien. Efter omkast gick det bättre.

Därefter fick han två enkel markeringar på vatten, avstånd ca 30 m. Missade den första lite då den flöt ganska långt och han låg fel i vind. Karin fann sig dock och kastade en sten (med enorm träffsäkerhet) PÅ dummien. Den andra löste han utan problem. Sen fick han sitta passiv medans Miso jobbade och så avslutade vi med en enkel och en dubbel. Dessa fixade han med bravur!!

I morgon blir det med jaktträning på fm (Gustavsberg) och ett kort lydnadspass på em (SoSu BK).

Presentation

Barvatorp's Mr Diesel "Diesel"

Född 20071104  

u. Barvatorp's Etzy

e. Earo av Midälvaland

 

Länk till hans tävlingar i hunddata. 

Korad 415 p

Uppflyttad högre klass spår

2:a pris Lydnadsklass Elit

Hackihäls Indiana Jones "Indy"

Född 101024

u. Kullaholm's Edla

e. Delfleet Hawk

 

Länk till hans tävlingar i hunddata.

Länk till info om honom i SBK-tävling. 

20120310 SELCH

20120511 1:a NKL B-Jaktprov

Sammanfattande kritik:

"En samarbetsvillig trevlig hund som uppvisar stor arbetslust och presterar ett arbete till stor belåtenhet."

 

 

Kurser med mig som instruktör

Lydnadskurs på Ryegate's Kennel i Eskilstuna

 

Pris: 1700 kr 

4 x 4 timmar

11/8   kl 10-15

26/8  kl 10-15

2/9    kl 10-15

30/9  kl 10-15

 

Kurs från lydnadklass 1-elit alt. brukslydnaden appell-elit. Jag hjälper er med de moment som krisar.

OBS!!!! Det finns en plats kvar om det är någon som är intresserad!!

                                                    

"Att lyckas på tävling"
 
13/10 09:00 - 16:00
20/10 09:00 - 16:00

Kursavgift: 1 000 kr
Teoretisk kurs, vi går genom vad som är viktigt att tänka på när man ska tävla förutom att kunna momenten. T ex förberedelser- mentala och fysiska, träningsupplägg för tävling, bedömningar av momenten och andra saker som är bra att veta. Kursen vänder sig främst till de som redan tävlar eller är på gång att tävla.
Priset inkluderar lunch båda dagarna.
Max antal deltagare: 20

Anmälan görs på Nacka BK's hemsida

Privatlektioner

400 kr/45 min på Nacka BK

300 kr/45 min + milersättning 20kr/mil på annan plats

 

Kurser vi ska gå

28/9 Sökkurs för Frida Wallén gång 1/2 med Diesel

19/10 Sökkurs för Frida Wallén gång 2/2 med Diesel

Diesels kommande tävlingar

9/9 Lägre sök Waxholms BK

Indys kommande tävlingar

Följande B-jaktprov i öppenklass är vi anmälda till, vi får se vilka vi kommer med på...

 

21/7 Örebro

18/8 Sala

25/8 Hallstavik

25/8 Laxå

30/8 Mjölby

30/8 Värmdö

8/9   Eskilstuna

15/9 Enköping

29/9 Stjärnhov

 

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annikas funderingar med Blogkeen
Följ Annikas funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se